Quatre escoles de la província de Castelló buscaran erigir-se com les millors de la Comunitat Valenciana en la 34ª edició dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó. Serà el diumenge que ve quan els equips d’Almassora, Vila-real, Xilxes i Onda s’enfrontaran als 20 millors equips autonòmics que representen a 15 localitats.

A partir de les 9.00 hores, el poliesportiu d’Almussafes obrirà les seues portes per a acollir les respectives semifinals de dos dels campions castellonencs que tractaran de fer-se un espai en les finals previstes per al torn de migdia. Així les coses, el Xilxes infantil serà el primer en alçar el teló dels quatre semifinalistes provincials a Almussafes.

El sub-15 autonòmic Diego López, al costat de Cristian Todolí i José Antonio Gomís, es veuran les cares amb el Petrer A, mentre que en cadet serà l’Onda el representant castellonenc. El trio format per Salva Calçada, Nico Calçada i Álex Català tractarà de doblegar al Tibi A i lluitar per el dessitjat or davant un dels dos equips valencians de l’altra semifinal.

Per la seua banda, l’Almassora A, integrat per David López i Marc Guerrero, tractarà d’aconseguir l’anhelat triomf en la categoria benjamí davant l’equip alacantí de Petrer a partir de les 15.15 hores, mentre el Vila-real farà el propi en alevins. També a la vesprada, l’equip vila-realenc, integrat per els joves Álvaro Mañas i Gonzalo Batxiller, jugarà la seua semifinal davant l’Ondara.

XILXES, DOBLET // Finalment, la de Xilxes serà l’única escola de la província amb dos representants en la fase final dels XXXIV JECV. Al costat dels infantils, els de la Plana Baixa comptaran amb un equip en la categoria juvenil format per la parella Vicente Gamón i Javi Cabrera, els qui tindran davant al duo de Mutxamel. H