Amb una àmplia representació provincial, aquest cap de setmana es donarà el tret d’eixida al Campionat Autonòmic Individual d’Escala i Corda.

En la Primera categoria, Ricardo de Jérica, que juga com a local en el trinquet d’Algímia d’Alfara, rebrà a Isaac de Alcàsser. Primera partida que disputarà el jove jericà en la divisió absoluta d’aquest torneig, en el qual parteix amb possibilitats d’arribar molt lluny.

En la categoria de Tercera A no hi ha un jugador, sinó tot un grup amb participants de la província. Paco i Jordi d’Onda, companys en el dia a dia de les competicions d’equips, seran rivals aquesta vegada, protagonitzant el primer derbi d’aquest campionat. La partida entre Javier d’Almassora i Javi de Xilxes, que es disputarà en el trinquet de Vila-real, completarà aquesta jornada inaugural.

Un altre derbi, en aquest cas en Tercera B, es viurà entre Jose Luis i David de Borriol. Ximo de Xilxes rebrà a Pedro d’Onda en l’última de les partides d’aquesta primera jornada del torneig on les finals seran a juliol. H