L’1 d’octubre marca l’inici de la XXXIII Campanya Esportiva Municipal de l’Ajuntament de Segorbe, que enguany té 10 activitats ofertades a les Escoles Esportives Municipals.

Els menuts encara poden apuntar-se per a les classes de psicomotricitat i bàsquet que es realitzen els dimarts i dijous a les 18.30 hores (la primera) i a les 17.15 hores (la segona), o per al futbol-8, que té lloc els dilluns i dimecres des de les 17.30 hores de la vesprada.

Pel que fa al tenis, excepte la classe de dilluns i dimecres a les 17.30 hores, que ja està tancada, la resta continua amb les inscripcions obertes per a qui vulga apuntar-se.

D’altra banda, cal destacar que l’Ajuntament de Segorbe ha ampliat aquesta nova temporada l’horari d’apertura de la Ciutat Esportiva El Sisterre. Així, des del darrer diumenge 6 d’octubre, aquestes intal·lacions obrin tots els diumenges en horari matinal (de 10.00 a 14.00 hores) fins a la fi de la campanya esportiva.

La regidora d’Esports de la localitat, Estefanía Sales, ha assegurat sobre això que l’objectiu d’aquestes noves iniciatives «és facilitar la pràctica de l’esport i promoure una vida saludable per als nostres veïns i veïnes».