UNA PEL·LÍCULA:

AVENGERS: INFINITY WAR.

UN LLIBRE:

ELS DE HARRY POTTER.

UN MENJAR:

LA PIZZA

UN VIATGE:

MÈXIC.

UN ARTISTA:

ANUEL.

ANY I LLOC DE NAIXEMENT: 2001 (17 ANYS), CASTELLÓ.

ESTUDIS: EN AQUESTS MOMENS FA UN GRAU MIG A L’IES MIRALCAMP DE VILA-REAL.

TRAJECTÒRIA: COMENÇA A JUGAR AL FUTBOL SALA AMB EL CADET DE L’AUTO-REAL VILA-REAL. DESPRÉS DE TRES TEMPORADES EN AQUEST CLUB, S’INCORPORA AL BISONTES CASTELLÓN, AMB EL QUAL ESTÀ JUGANT LA PRIMERA TEMPORADA AMB EL JUVENIL.

El jove Pablo Osuna Miró és una de les promeses més fermes de la base del Bisontes Castellón. Aquesta temporada s’ha incorporat al juvenil i ja entrena de manera habitual amb el primer equip, amb el qual espera poder debutar prompte.

—Com vas arribar al futbol sala?

—De menut jugava a futbol, però fa uns quatre anys vaig provar amb l’equip de futbol sala de la meua escola i em va agradar més.

—Què et va atraure?

—Tens més contacte amb el baló i intervens en cada jugada, ja siga fent algun moviment o amb el baló.

—Com vas donar el pas al Bisontes Castellón?

—Portava tres anys a l’Auto-real i aquest estiu vaig participar en un torneig amb el juvenil del Bisontes. Em van proposar de quedar-me amb ells i vaig acceptar.

—Com ha sigut aquesta primera temporada amb ells?

—Hem fet un grup molt bo, en el que estic molt còmode, i a més estem fent un bon joc.

—Quin objectiu teniu enguany?

—Ara ocupem el sext lloc en Divisió d’Honor Juvenil. És una temporada complicada perquè baixen set dels 14 equips per una reestructuració de la categoria, ja que ens unirem a Múrcia i Alcant, així que hi haurà que lluitar fins al final.

—En quina posició jugues?

—Sempre he fet d’ala degut a que soc un jugador molt ràpid i vaig bé en l’un contra un.

—Acostumes a fer molts gols?

—No destaque gaire per fer gols, tot i que n’acostume a marcar, però se’m dona millor assistir.

—En què t’agradaria millorar?

—Estic tractant d’eixir ràpid del regat per a finalitzar després a porteria. En aquestes categories et quedes de seguida sense espai, així que és important finalitzar ràpid.

—Des de quan entrenes amb el primer equip del Bisontes?

—A principis de temporada no ho feia, però des de l’inici de la segona temporada entrene amb ells totes les setmanes, tot i que encara no he pogut jugar en partit oficial.

—Com són eixes sessions?

—Amb ells aprenc la seua intensitat i a dosificar-me, no pots anar sempre al màxim perque després no arribes. I a jugar molt ràpid, a pensar abans de rebre el baló.

—Creus que debutaras prompte amb ells?

—M’agradaria poder fer-ho aquesta temporada, i si no és així, continuaré treballant perquè eixe moment arribe la propera.

—Quin jugador admires?

—M’agrada molt Esquerdinha, del FC Barcelona, perquè té molt bona finalització amb la cama esquerra i jo també soc esquerrà.