Castelló decidirà els campions provincials dels JECV de Raspall amb la disputa de les finals, les quals tindran lloc aquest mateix dissabte 6 d’abril, a partir de les 16.00 hores, en el trinquet Municipal del Parc Sindical.

En total són cinc les escoles de pilota que estaran presents en aquestes finals: Castelló, Almassora, Onda, Borriol i Borriana. Cal fer un especial esment a l’escola de Castelló, ja que en total té a sis equips que repartits en totes les categories que competiran en les finals absolutes per l’or i un equip en una final pel bronze.

Les altres escoles tenen molt repartida la participació: Almassora té a dos equips en finals absolutes i a un en una final pel bronze; Onda té a un equip que lluitarà per l’or i a dos que ho faran pel bronze; Borriol té doble representació encara que un equip lluitarà per l’or i l’altre pel bronze; mentre que tanca la representació Borriana, amb un equip classificat per a lluitar per la medalla de bronze, sense cap dubte la revelació d’aquesta temporada en aquesta modalitat.

Per segon any consecutiu, el trinquet Municipal de Castelló serà l’escenari de la fase final de la modalitat de raspall i la seva segona final oficial.