El trinquet de Vila-real acollirà demà divendres dia 5, a partir de les 18.30 hores la gran final del primer Trofeu Villareal CF d’escala i corda que comptarà amb un premi de 1.000 euros pels guanyadors. Els dos trios que han arribat a la gran final són el format per Francés, Javi i Monrabal i el de Pere Roc II, Dani i Carlos.

Les dos formacions es caracteritzen per la seua igualtat com a conjunt, ja que presenten unes característiques molt similars amb joventut en la posició de rest, encara que Francés destaca per la tècnica i Pere Roc II per la seua potent esquerra. La posició de mitger és ocupada per jugadors amb gran veterania encara que amb característiques totalment oposades, ja que Javi és un jugador de pegada, mentre que Dani destaca per el seu saber jugar i tècnica, madurant cada quinze. Per la seua part, la punta és ocupada per dos dels punters més reconeguts del moment, que malgrat la seua juventut, gaudixen de molta experiència.

IGUALTAT // La formació liderada per Francés, es va convertir en la segona semifinalista al superar a la parella de Puchol II i Santi en un duel que va estar completament anivellat. En la gran final ja els esperava el trio de Pere Roc II, Dani i Carlos que es van imposar en la primera semifinal a la parella de Soro III i Jesús per un ajustat 60 per 55. En aquesta formació, destaca el bon estat de forma de Pere Roc II que recentment s’ha proclamat campió de la II Copa d’Escala i Corda Trofeu Diputació de València, a més hi ha que destacar que es tracta d’un rest que compta amb unes característiques que es compenetren a la perfecció amb el seu mitger, Dani de Benavites.

La gran final, s’espera que siga un duel igualat, intens, de pronòstic incert i de gran qualitat tècnica en el qual els dos trios hauran de buidar-se físicament per poder guanyar aquesta primera edició del Trofeu Villareal CF. H