Una setmana més, el trinquet Salvador Sagols de Vila-real ha preparat un cartell amb jugadors contrastats en el panorama professional per a la partida dels divendres, que en aquest cas tindrà lloc aquesta tarda. Serà a partir de les 18.30 hores quan s’enfrontaran en la instal·lació de la localitat de la Plana Baixa a l’equip integrat pel Genovés II i Pere contra la parella formada per José Salvador i Félix.

D’aquesta manera, els aficionats vila-realenses a la pilota i uns altres que puguin arribar d’algunes localitats properes, tindran l’oportunitat de seguir d’a prop una de les millors partides que es poden veure en l’actualitat. A més, també es disputarà algun duel entre afeccionats, que servirà per obrir el teló de la jornada a partir de les 17.00 hores.

Aquesta partida servirà per obrir boca d’una altra que es viurà a principis de la setmana vinent, concretament el dilluns 5 de març, a Castelló i que enfrontarà a Soro III i Salva front a la parella de Puchol II i Bueno. Serà el Trofeu Magdalena i es presenta molt apassionant (veure més detalls a la pàgina 49).