Ferrer i Tomàs II es van convertir el passat dilluns al trinquet de Borriana en els primers finalistes de la segona edició del Trofeu Joves d’Escala i Corda-Diputació de Castelló, al imposar-se de forma contundent, pel resultat de 60 per 30, al trio de Martí I, Bueno i Néstor en la primera de les eliminatòries de semifinals.

Va ser una trepidant partida en la qual la parella de la Marina Alta va reflectir la seua superioritat i van fer bo el pronòstic que els donava com a favorits, ja que havien quedat primers de la fase de grups, mostrant-se molt regulars durant tota la aquesta fase de la competició, en la qual van desplegar un joc brillant.

Una primera semifinal on Ferrer i Tomàs II demostraren al trinquet de Borriana que es tracta dels principals favorits a endur-se el títol en la final que tindrà lloc el divendres 29 de Desembre al trinquet de Vila-real.

hui, l’altra semifinal / Precisament, el Salvador Sagols de Vila-real serà l’escenari que acollirà demà divendres a partir de les 18.30 hores la segona semifinal del campionat. Una confrontació que mesurarà a la parella composta per De la Vega i Conillet front a la formació de José Salvador i Monrabal.