Aquest mes de maig han començat els XXXVII JECV d’escala i corda individual, on participen les escoles d’Onda, Vila-real, Castelló, Borriol i Almassora, amb un total de 60 jugadors, que tractaran de demostrar el bon nivell amb el qual arriben a aquesta competició. Estan treballant duro durant tota la temporada tant per a brillar en aquesta cita com en la resta de tornejos que afronten en diverses modalitats.

El passat cap de setmana es van disputar les partides de la primera fase en els trinquets de Vila-real, on van jugar les categories de benjamins i alevins, a Castelló la categoria infantil, mentre que a Onda van jugar els cadets. Les escoles de Vila-real, Castelló i Onda van ser les grans vencedores en aquesta primera fase, ja que els primers classificats de cada grup en les diverses categories són jugadors pertanyents a aquestes tres escoles, que una vegada més han demostrat que fan un treball sensacional.

Aquesta competició es disputa en dos nivells (A i B) en totes les categories, que a més es divideixen en diversos grups cadascuna, sent les categories aleví i infantil les més nombroses entre els dos nivells que juguen, amb un total de cinc grups.

classificació / Després de les partides disputades aquest passat cap de setmana a les diferents localitats, les classificacions queden de la següent manera. En el nivell A, són primers en cadet Diego d’Onda (grup I), amb 6 punts i Santi d’Onda (grup II), amb els mateixos punts. En infantil, dominen Pepe de Vila-real (grup I), Ferran de Castelló (grup II) i Álvaro de Vila-real (grup III), amb 4, 6 i 2 punts, respectivament. En aleví manen Ferran de Vila-real (grup I), amb 6 punts, i Pau de Castelló (grup II), amb 4 punts, mentre que en benjamí el primer lloc és per a Xavi de Vila-real (grup I, 6 punts) i Salva d’Onda (grup II, 4 punts).

Pel que respecta al nivell B, sense la presència de benjamins, en cadet, categoria en la qual només hi ha un grup, el primer lloc és per a Lluís d’Onda, són sis punts, un més que Diego d’Onda. En infantil, en el grup I, el primer classificat és Marcos de Vila-real amb 4 punts, mentre que en el grup II està al capdavant Marc d’Onda amb 2. En la categoria aleví, en el grup I, la primera posició és per a Marc d’Onda amb 2 punts, amb Mateo d’Onda dominant el grup II amb 6 punts, sent el líder del grup III Samuel de Castelló amb un total de 4 punts.