La fase final provincial dels XXXVI dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall d’iniciació es va disputar en el trinquet de Castelló, que va gaudir de la seua primera final oficial en una gran matinal, on van estar presents els millors equips d’aquesta temporada, que han lluitat en les rondes previes per a disputar aquesta final.

L’escola de Vila-real va donar la gran sorpresa després d’aconseguir tres ors, en categoria benjamí, aleví i infantil i un bronze, sent la gran triumfadora de la fase provincial de Castelló, demostrant que a les seves escoles s’està realitzant un gran treball per part dels professionals que es dediquen a entrenar als joves jugadors.

En la categoria aleví es va viure la competició més disputada, ja que els quatre equips tenen un gran nivell i es va decidir per xicotets detalls, ja que va quedar tot molt igualat.

Almassora va aconseguir un or, en categoria cadet, una plata i un bronze; Onda va obtindre dos plates i un bronze, mentre que Castelló de la Plana es va fer amb una plata i un bronze.

El millor de la jornada va ser el gran ambient que es va viure en el poliesportiu de la capital de la Plana entre tots els participants: jugadors, monitors, familiars i aficionats. I és que els assistents van poder gaudir amb partides de gran nivell entre els pilotaris del futur, que estan adquirint un gran nivell des de petits.