El cap de setmana passat es va tancar la primera fase de la XI Lliga juvenil d’Escala i Corda de tecnificació, amb una jornada de tràmit, la cinquena, en el trinquet de Petrer, on l’equip de Vila-real va demostrar el seu potencial al aconseguir una nova victòria, la cinquena, que permet als provincials finalitzar en el primer lloc de la classificació i confirmar la seua presència a la gran final.

El trio format per Jesús, Joan Carles i Lluís Miguel va ser molt superior al de València (Cardona, Álvaro i Pablo), ja que va guanyar per 60-35. Un marcador que demostra el potencial dels vila-realencs. El seu rival en la lluita pel títol será Petrer, que havia de guanyar en la última jornada i ho va fer amb molta facilitat a Alcàsser (60-25), quedant eliminat l’equip de l’Horta Sud.

Montcada, per la seua part, estava obligat a vèncer per jugar la final per la tercera plaça i va derrotar a Murla, un equip marcat per les lesions dels seus jugadors i que no ha pogut estar al seu nivell. El contrincant de Montcada en la lluita per acabar tercer serà el trio de València.

I la resolució d’esta competició es produirà demà, que és quan tindran lloc les dos finals previstes. Estes es disputaran en el trinquet d’Alcàsser a partir de les 18.00 hores, que és quan començarà la lluita pel tercer lloc entre Montcada i València.

A les 19.00 hores està programada la final absoluta, en la qual es decidirà el campió d’aquesta edició de la XI Lliga juvenil d’Escala i Corda de tecnificació entre Vila-real i Petrer, amb els primers de favorits després de la gran imatge i actuació que han tingut en estes últimes setmanes. H