El Villarreal CF segueix apostant per la pilota valenciana. El club reforça la seua implicació en el foment d’aquesta disciplina autòctona i, per a açò, ha incorporat al millor pilotari de l’actualitat, Francesc Xavier Puchol, Puchol II, que exercirà, de la mà del Vila-real CF, com a ambaixador de la pilota valenciana en la província de Castelló.

El prestigiós pilotari valencià visitarà la Universitat Jaume I i els diferents centres educatius i trinquets de la província per a impartir tallers i xarrades en les quals compartirà la seua experiència i els secrets d’aquesta disciplina, amb el propòsit d’impulsar aquest esport.

L’acte de presentació d’ahir va estar presidit pel vicepresident de l’entitat, José Manuel Llaneza, i va comptar amb la presència del propi pilotari, que va agrair al club la seua aposta: «Estic molt agraït al Villarreal CF per la confiança que m’ha brindat. És un orgull pertànyer a un projecte tan important com el de Endavant. Amb el suport del club, treballarem per a donar-li un impuls important al nostre esport».

Puchol II va recalcar que l’objectiu del projecte és «fomentar l’afició per la pilota valenciana entre la gent jove». Es tracta d’un dels pilotaris més importants de l’actualitat. La seua elegància en el colpeig i mestratge en el rebot li han erigit en un dels pilotaris més espectaculars de les últimes dècades.

A través de la iniciativa Endavant Pilota Valenciana, emmarcada dins de Endavant Esports, el Villarreal CF ha patrocinat dues edicions de el Trofeu Villarreal CF, que congrega, cada any, als millors pilotaris del moment en el Trinquet de Vila-real. La incorporació de Puchol II reflecteix un pas més per l’aposta d’aquest esport tan especial.