El Waterpolo Castelló continua una temporada més formant joves esportistes per al futur amb huit equips de base.

Els majors són els integrants del juvenil, un grup molt competitiu amb alguns jugadors ja experimentats en lliga Nacional.

El club castellonenc dobla en categoria cadet, amb un equip masculí i un femení. El primer participa en una de les lligues més competitives i afronta aquest repte amb molt d’esforç i il·lusió per a agafar el nivell competitiu el més prompte possible.

Pel que fa al cadet femení, el Waterpolo Castelló participa en aquesta competició amb un grup format principalment per jugadores infantils i reforçat amb alguna cadet. Es tracta d’una lliga amb pocs equips que els permetrà agafar molt de rodatje per a la competició absoluta.

En infantil tenen un grup mixte on el pes de l’equip el porten les xiques, algunes d’aquestes amb experiència en competició nacional de federacions territorias infantil, mentre que l’aleví és un grup molt nombrós que han repartit en dos equips perquè tots tinguen minus de joc i puguen aprendre i gaudir.

Per últim, els més menuts, un equip benjamí que debuta enguany en competició, i un prebenjamí nou amb jugadors de primer any que comencen ara des de zero amb moltes ganes.

NOM DEL CLUB:

WATERPOLO CASTELLÓ

ANY DE FUNDACIÓ:

1992.

PRESIDENT:

PEPE BAUSÁ.

PISCINA:

PISCINA MUNICIPAL DE CASTELLÓ.

EQUIPACIÓ:

NEGRA I VERDA.

PRIMER EQUIP:

SEGONDA DIVISIÓ NACIONAL.