Amb només 7 anys, el jove futbolista Xavi Álvaro Catalán compleix aquest cap de setmana un dels seus somnis. El jugador del prebenjamí de segon any del Villarreal CF, que viu a Betxí, acompanyarà hui l’expedició grogueta cap a Sevilla, on els de Javi Calleja juguen demà a l’estadi Benito Villamarín davant el Betis, des de les 20.45 hores, el seu partit d’aquesta jornada de Lliga.

I tot gràcies a la promoció Viatja amb el Villarreal CF que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo, amb la qual un menor d’edat pot formar part dels viatges del Submarí en els partits a domicili del campionat lliguer, acompanyat per un familiar major d’edat.

En aquest cas el sorteig va afavorir Xavi, però també hi van tindre sort dos xiquets més, els quals es van emportar dos fantàstics regals. El castellonenc Saúl Tel Aguilar, jugador de l’aleví A del Primer Toque CF, va guanyar una samarreta signada per tots els cracks del Villarreal CF, i el moncofí Manel Paradells, que forma part de l’aleví A de l’UDE Vall de Uxó, va aconseguir un baló també signat pels jugadors del primer equip groguet.

Els tres joves van rebre els seus obsequis el darrer dijous, de mans dels jugadors Chukwueze i Quintillà. A més, van poder conéixer altres dels seus ídols com Santi Cazorla, la qual cosa els va fer molta il·lusió.

I el millor arribarà demà, quan Xavi puga animar els groguets al Benito Villamarín després d’haver compartit amb ells moments inoblidables durant el viatge cap a Sevilla.

Si vols aconseguir també guanyar fantàstics premis, anima’t a participar en la promoció Viatja amb el Villarreal. Només cal que formes part d’algun club de futbol o qualsevol altre esport que tinga relació amb el Villarreal CF i enviar-nos una foto teua, que podrà ser publicada en el suplement Esport Jove. Afanya’t, i que tingues molta sort!