+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Deportes

 

pilota valenciana 3 lactualitat de lesport autòcton

Xilxes i Onda, al podi en els JECV One Wall

L’equip de Xilxes es va imposar en categoria infantil, mentre que els representants d’Onda van finalitzar tercers entre els cadets

 

CASTELLÓ
10/11/2016

El poliesportiu de Massamagrell va ser la seu de la final Autonòmica dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d’One Wall parelles. Al llarg de les fases finals es va poder veure molt nivell i emoció. Els ors els van aconseguir, en la categoria benjamí, el CEIP Fernando Rodríguez Fornos, en alevins, l’escola de Beniarbeig-El Verger, en infantils, l’escola de Xilxes, en cadets, l’escola de Sueca i en juvenils l’escola de Benidorm.

El títol de Xilxes en infantil demostra el nivell dels jugadors que s’estan formant en aquella població, igual que els que representen a Onda, que van aconseguir un meritori tercer lloc en cadet. No van tenir tanta sort els representants d’Almassora, que no van poder finalitzar entre els quatre primers, però que van deixar bones sensacions en les seves partides.

Es van jugar més de 130 partides en els poliesportius de Tavernes Blanques i Massamagrell, jugant les escoles de (Agost, Albuixech, Alcàntera-Càrcer, Alfàs del Pi, Algimia, Almassora, Bellreguard, Beniarbeig-El Verger, Benidorm, Bicorb, Bonrepòs i Mirambell, Castalla, CEIP Fernando Rodríguez Fornos València, CEIP Santa Anna Oliva, Faura, IES Patraix-València, Massamagrell, Meliana, Moixent, Montserrat, Oliva, Onda, Ondara, Orba, Pobla Vallbona, Sella, Sueca, Tavernes Blanques, Tibi i Xilxes). Van fallar per lesions els equips de Piles i Xàbia.

Per províncies, València va ser la gran triomfadora, amb 14 equips que van lluitar per les medalles que van aconseguir dos ors, quatre plates, quatre bronzes i quatre finalistes. Alacant, va aconseguir quatre medalles, dos ors, una plata i un quart lloc. Castelló, va aconseguir un or i un bronze. En total 17 escoles van lluitar per les medalles de la competició d’One Wall. H