Aquest pròxim diumenge, 5 de juny, a la província de Castelló es disputen les últimes finals d’equips dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Concretamente, tindran lloc les finals d’iniciació de raspall, amb la participació de 8 escoles: Almassora, amb dos equips; Vila-real i Xilxes, amb un equip; Rafelbunyol, amb tres equips. Marquesat, amb un equip. el Genovés, amb un equip. Tavernes Blanques, amb un equip i Sueca, amb un equip.

A partir de les 9.00 hores del matí començarà l’activitat al Trinquet Álvaro Navarro de Xilxes (Poliesportiu l’Alter). Els primers a entrar en competició seran els alevins. Els equips d’Almassora, Rafelbunyol i Marquesat es disputaran el títol en aquesta categoria, on els tres equips tenen moltes opcions.

Després es jugura la categoria benjamí, amb els equips d’Almassora i Rafelbunyol.

Per tancar la gran matinal de la modalitat de raspall, juguran els infantils del Genovés C, Xilxes i Rafelbunyol.

ELS CADETS // A la vesprada, a partir de les 18.00 hores, tancaran aquesta gran jornada de raspall, els cadets, on jugaran els equips de Sueca, Tavernes Blanques i Vila-real. Els representants de la província de Castelló no són favorits però tenen les seues opcions. H