+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 

Deportes

 

pilota 3 lactualitat de lesport autócton

Xilxes, subcampió autonómic de frontó parelles en categoria infantil

L’equip de la Plana Baixa demostra el seu potencial i es queda molt a prop del títol

 

Els jugadors de Xilxes van demostrar un nivell molt alt. - MEDITERRÁNEO

CASTELLÓ
20/01/2017

La fase final Autonòmica dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó parelles, disputada en el poliesportiu d’Almussafes el cap de setmana passat, es va tancar amb un gran subcampionat en la categoria infantil, aconseguit per Xilxes, que va ser l’equip provincial que millor resultat va obtenir.

El camí per a aconseguir la medalla de plata va començar en les semifinals, on va doblegar a Vinalesa, per 40 a 15, en una gran partida. En la final no van poder amb el gran favorit, l’equip de El Puig, però van demostrar el seu joc i raça en una gran final absoluta, perdent per 40 a 25.

En quant al altres equips provincials, Almassora i Onda, van quedar quartes i van defraudar en aquestes fases finals on s’esperava més d’aquests conjunts. En benjamí, l’equip d’Almassora, que va participar després de la baixa de Vila-real, va complir, encara que va perdre en la semifinal contra Piles, per 40 a 10. En la final per la tercera plaça va perdre davant Sella, per 40 a 25. L’equip aleví d’Almassora A, també va quedar en quart lloc després de perdre en semifinals davant Oliva, per 40 a 10. En la final per la tercera plaça va caure davant Beniarbeig-El Verger, per 40 a 15. L’equip cadet d’Onda, es va clasificar en la mateixa posició al ser superar en la semifinal per Sueca, per 40 a 35, en una partida que no es va haver d’escapar. En la final per la tercera plaça, carregada d’emoció, van tornar a caure davant Agost, per 40 a 25.

El poliesportiu d’Almussafes va gaudir de 20 partides de gran nivell, amb la presència de 16 escoles de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. I després de jugar-se totes elles, la gran triumfadora de la jornada va ser l’escola de El Puig, que va aconseguir tres ors de cinc posibles.