+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Ajuntament

Activitats formatives i d’oci a Orpesa

 

23/01/2018

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Orpesa ha presentat els cursos i activitats que se celebraran de gener a maig. Així, es realitzaran dos cursos de fotografia, un de retoc fotogràfic i un altre de taller de retrat fotogràfic, i dues eixides fotogràfiques a la Via Verda del Mar, una diürna i una altra nocturna. Els joves tindran l’oportunitat d’iniciar-se o perfeccionar la seua pràctica de guitarra clàssica, millorar els seus coneixements d’anglès a través de tres cursos; aprendre danses urbanes en el Curs d’Hip-hop o iniciar-se o millorar la seua tècniques de calistenia.

El programa també inclou dos tallers creatius a celebrar al febrer: taller de veles aromàtiques i un taller de découpage, en el qual els assistents aprendran a customitzar roba, sabatilles, bosses, carteres, etc.

També es tornen a oferir les classes de reforç, amb l’objectiu d’ajudar als estudiants d’ESO, FP i Batxillerat de la localitat a preparar els seus exàmens finals. Per als amants dels llibres es formarà un Club de Lectura.