+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Activitats

Ajudes per a oferir l’esport als centres

 

09/01/2018

La realització de projectes esportius que promouen l’esport, l’activitat física i la salut fora de l’horari lectiu, i que estiguen integrats en el projecte educatiu de centre durant el curs actual, seran l’objectiu de les ajudes convocades per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i que van dirigides a centres educatius.

Per a fomentar i impulsar aquestes activitats, així com la contractació de tècnics qualificats, la Generalitat destinarà 470.000 euros, la qual cosa suposa incrementar en un 88 % les ajudes concedides l’any passat (de 250.000 euros a 470.000 euros). Els centres interessats podran presentar les seues sol·licituds fins al 31 de gener.

Podran sol·licitar les ajudes els centres educatius no universitaris sostinguts amb fons públics que impartisquen Educació Primària i Secundària. Conselleria destinarà als centres públics 370.000 euros i als centres concertats, un total de 100.000 euros.

objectius

L’objectiu de les ajudes és implantar programes d’esport, com a garantia per a la formació integral dels joves, ja que des de la Conselleria s’aposta per la pràctica esportiva com una de les eines més eficaces per al desenvolupament dels escolars, la millora de la salut, la lluita contra el sedentarisme i el sobrepés, la formació en hàbits de vida saludables i l’educació en valors.

L’any passat van participar en el programa un total de 179 centres educatius, 30 de Castelló.