L’Ajuntament d’Almassora, l’empresa UBE, el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló (CEEI) i diversos estudiants de la localitat han protagonitzat el lliurament de premis de la quarta edició de Foment de l’Esperit Emprenedor. Un certamen que pretén potenciar el treball entre els joves i el professorat i fomentar l’emprenedoria. Per a això, el concurs ha guardonat les millors idees de negoci i els projectes d’empresa.

La guanyadora entre totes les idees de negoci presentades ha sigut Restaurant QR, d’Alba Gómez, premiada amb 400 euros, que consta de la inclusió de codis QR en les taules d’un possible establiment gastronòmic, de tal forma que els clients puguen visualitzar la carta en realitat augmentada i seleccionen des del dispositiu tecnològic la seua comanda.

En la categoria d’empresa, el primer premi ha estat per a Brain Matter, de Brian Carrión, Sara Alemany, Oscar Muñoz i Loubna El Haddar, una companyia que ofereix el seu servei a través d’una plataforma digital enfocada a l’ajuda acadèmica i compta amb un algoritme d’organització escolar i laboral personalitzable.

El projecte baix el títol Amet, dels estudiants Joana Adsuara, Mariana Heidi i Meryem El Hammounmy, així com la iniciativa denominada Residència tots junts, de Joan Trenco, Rubén Mundina, Pau Simón i Alejandro Fuentes, es van alçar amb el segon premi en les seues respectives categories.