Els xiquets d’1 i 2 anys van ser els que més dificultats van tindre per a seguir les classes on line durant els mesos de confinament, especialment en matèries com l’anglés.

Per a fer més senzill l’aprenentatge, durant els mesos de març i abril, les professores Florencia de Vivacqua y Lucy Durance, del col·legi Ágora Lledó International School, de Castelló, es van convertir en verdaderes expertes fent vídeos per a intentar captar l’atenció d’aprenentatge des de casa, involucrant diferents personatges que parlaven amb els xicotets a través de la pantalla.

NOVA NORMALITAT

Ara, amb la volta a la nova normalitat de les classes presencials, les mestres estan col·laborant juntes per a continuar posant allò que s’ha aprés en pràctica i fent que els seus peluixos, Teddy Tom i Kira Coala, cobren vida perquè els més menuts es divertixen aprenent anglés.

Durant cada classe es treballen rutines, cançons, contes, prephonics (per a aprendre la fonètica i la pronunciació correcta), Baby Signing (per a assimilar des d’una edat primerenca el vocabulari a través de gestos), jocs i manualitats per a aprendre d’una manera eclèctica, divertida i lúdica.

Els xiquets estan encantats amb esta metodologia on uns xicotets animalets de peluixos simulen la pràctica de l’idioma anglés, captant l’atenció junt amb la de les seues professores i aconseguint que, en una edat molt primerenca, els més menuts s’involucren en un aprenentatge vivencial al mateix temps que lúdic i atractiu.