El Campionat Multiesport Escolar de Vila-real ha arrancat una nova edició de les seues jornades especials amb rugbi. Un total de 200 xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys de la localitat es van donar cita al camp de rugbi de la Bassa d’Insa per apropar-se a aquest esport, amb activitats i jocs d’iniciació en un circuit especial en funció d’edats i nivells.

L’alcalde, José Benlloch, i el regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo, van acompanyar els alumnes, pares i monitors durant aquesta jornada.

«És important que els xiquets i xiquetes vila-realencs puguen conéixer i practicar tot tipus de disciplines esportives, a més dels esports més majoritaris», assenyala Serralvo.

part fonamental

«Aquestes jornades especials del Multiesport són part fonamental de la nostra marca Ciutat de la Salut i l’Esport, perquè ens permeten apropar als escolars esports poc coneguts com pot ser el rugbi i, sobretot, seguir fomentant la pràctica esportiva entre els més xicotets com la millor fórmula per a educar en salut, valors i treball en equip», declara el regidor d’Esports.