Betxí va celebrar la tradicional gala de graduació dels estudiants de segon de Batxillerat amb la concessió per part del consistori de diverses ajudes econòmiques i materials als set millors expedients acadèmics del curs.

D’esta forma, l’alcalde, Alfred Remolar, i la regidora d’Educació, Àngels Rius, van oferir als tres primers alumnes, que tenen la matrícula universitària pagada per part del ministeri, tres tàblets d’última generació per tal de facilitar-los els estudis en el pròxim curs. Així mateix, quatre estudiants més van recollir l’ajuda econòmica de 500 euros cada una per poder sufragar més còmodament la primera matrícula en la facultat.

COMIAT

El lliurament de premis va tindre lloc en la cerimònia de graduació dels alumnes de segon de Batxillerat que, a més a més, va servir també de comiat per al que ha sigut director del centre en els últims anys, Josep Lluís Doñate. Per quart any consecutiu, l’Ajuntament de Betxí ha repartit estos premis entre els millors graduats, amb un pressupost total que ascendix a 2.500 euros.