La programació cultural a Borriana durant tot el mes de desembre presenta molts esdeveniments interessants per al públic infantil i juvenil, que podrà gaudir de la música, del teatre i, com no, dels actes nadalencs que des de l’Ajuntament de la localitat s’han programat.

Així, el diumenge 11, i per a tots els xiquets i xiquetes de Borriana, a les 17.30 hores al Teatre Payà, Dani Miquel oferirà el concert Dani Miquel i els ma-me-mi-mo músics. En el mateix escenari, i per acabar l’any, el dimecres dia 28 a les 18.00 hores la companyia de Sueca Maduixa Teatre representarà Dot, un espectacle que va obtindre el Premi Max de les Arts Escèniques al millor espectacle de teatre infantil del 2015.

OBRA SORPRENENT

Dot és una sorprenent obra en la qual dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic en el qual tot és possible. Prenent com a punt de partida el treball de l’artista nord-americà Sol LeWitt, el públic transformarà una gegant paret blanca en un espai ple de color.

La venda anticipada d’entrades per a tots els espectacles al Teatre Payà es fa en Buraudio (C/ Escorredor, 58) de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i de 18.00 a 20.00 hores.

Quant als concerts de nadal, el primer d’ells serà el dia 11 de desembre a les 12.00 hores en l’església de La Mercè per part de la Coral Infantil i Juvenil Borrianenca i el Cor Carnevale. Ja l’any que ve, el diumenge 8 de gener, tindrà lloc el concert de reis de la Banda Jove de l’Agrupació Filharmònica Borrianenca.