El Casal Jove de Cabanes es convertirà en seu de la Xarxa Jove que impulsa l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). L’Espai Jove de Vilafranca va oferir una xerrada on es va explicar el projecte i com treballen des del seu municipi perquè els joves d’altres pobles com la Vall d’Alba, la Serra Engalcerán, Canet Lo Roig, Vilafamés o Atzeneta, presents a la reunió junt als de Cabanes, puguen conéixer les activitats i idees que funcionen a la resta de localitats. Aquesta xarxa, present al llarg de tota la Comunitat Valenciana, compta amb persones encarregades de treballar conjuntament amb els ajuntaments per al desenvolupament de polítiques de joventut i de programes i campanyes dirigides a joves amb l’objectiu de millorar la seua formació, participació i col·laboració.

Així doncs, a partir d’ara, el Casal Jove de Cabanes actuarà com a servei d’informació juvenil ajudant a l’Ajuntament i la Generalitat en la coordinació i difusió de les seves activitats entre els joves, així com en el disseny i realització de programes específics.

Un dels objectius és també crear sinergies entre els municipis perquè el teixit associatiu entre els joves siga més sòlid i perdure en el temps. El Casal Jove actuarà com a nexe facilitant aquest projecte i tindrà a l’abast dels joves de la comarca tota la informació sobre cursos, projectes juvenils i ofertes de treball, a més d’organitzar jornades de formació en col·laboració amb la resta d’administracions.