L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ja ha obert el període d’inscripció en els camps de voluntariat juvenil d’hivern del programa Viu la Solidaritat per a persones de 18 a 30 anys. Es tracta d’una oportunitat per a passar unes vacances diferents, solidàries i creatives dissenyant i desenvolupant activitats lúdiques amb xiquets i xiquetes de 9 i 12 anys.

Aquest hivern, l’IVAJ ha organitzat Diverteix-te I i Diverteix-te II, que es desenvolupen del 26 de desembre al 4 de gener en l’alberg juvenil La Marina (Teulada-Moraira) i en l’alberg Argentina (Benicàssim).

Els camps de voluntariat juvenil són un tipus d’activitats en les quals un grup de joves de diferents comunitats autònomes es comprometen, voluntària i desinteressadament, per a dur a terme un projecte amb contingut social en favor de la comunitat, combinat amb activitats d’animació. La convocatòria està oberta també a joves procedents d’altres comunitats autònomes.

Les inscripcions es poden realitzar fins divendres que ve en la seu de l’IVAJ (carrer Hospital, 11, València); en les seues unitats territorials d’Alacant (Rambla de Méndez Núñez, 41) i de Castelló (carrer dels Orfebres Santalínea), així com en els serveis d’informació juvenil de la Comunitat.

Cal destacar que la Comunitat Valenciana, a través de l’IVAJ, ha organitzat un total de 19 camps de voluntariat juvenil durant l’any 2018, dos a la primavera, 15 camps a l’estiu i dos camps baix el títol Diverteix-te a l’hivern.