El Teatre del Raval de Castelló va acollir la primera Jornada de Formació en Convivència i Igualtat per a centres educatius amb la participació dels coordinadors de convivència dels col·legis, les direccions dels mateixos i els psicopedagogs dels centres escolars de la ciutat.

La intenció d’aquesta jornada era presentar els recursos i actuacions que es duen a terme en Castelló en relació a la formació, prevenció, mediació i intervenció en matèria de convivència i igualtat en l’àmbit educatiu. Junt a la Regidoria d’Educació, van intervindre el Servei d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes de Castelló, Policia Local, Policia Nacional, Unitat d’Acció i Intervenció de Conselleria, AMICS Castelló, el Negociat de Familia i Infància i pla director de Subdelegació de Govern.

La vicealcaldesa, Ali Brancal, va explicar que «ens vam adonar que hi havia moltes entitats intervenint en la mateixa qüestió sense que hi haguera coordinació entre elles i és important aquest pas per a organitzar-se».

El regidor d’Educació, Enric Porcar, va destacar que «ha sigut una experiència molt interessant, ja que s’ha iniciat un treball de coordinació entre els diversos ens implicats i també per fi la comunitat educativa és coneixedora de totes les entitats que intervenen en els centres».