+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

Castelló s’uneix per a plantar cara a l’assetjament en les aules a ritme de rap

La plaça de les Aules congrega a centenars de joves en suport de la campanya ‘Nada será igual’, que combat el ‘bullying’

 

Tots junts. La plaça de les Aules de Castelló va ser l’epicentre on es van reunir centenars d’alumnes de 12 a 18 anys de tota la província. -

Tots junts. La plaça de les Aules de Castelló va ser l’epicentre on es van reunir centenars d’alumnes de 12 a 18 anys de tota la província. -

09/05/2017

Amb l’objectiu de fer de Castelló una província lliure d’assetjament escolar, els joves van cridar tots junts no al bullying en la plaça de les Aules de la capital de la Plana, en una iniciativa engegada per la Diputació.

Centenars d’alumnes de 12 a 18 anys es van donar cita en el cèntric emplaçament a la calor de la campanya Nada será igual, que pretén no solament conscienciar als joves que no s’ha d’abusar d’un company, sinó que cerca també que denuncien una conducta d’aquest tipus si són testimonis de la mateixa. Un objectiu que ha mobilitzat a institucions, col·legis i associacions de pares i mares, tots junts per a frenar un fenomen que, segons els últims estudis, comença en les aules ja a partir dels set anys.

Perquè als joves reunits en Les Aules els arribarà millor el missatge, van arribar dos influencers, el youtuber Álex Stone i el raper Arkano, per a dir-los, en el seu propi llenguatge, que el maltractament físic i psicològic no és acceptable.

«Volíem donar veu als protagonistes i conscienciar-los de la importància d’adoptar la tolerància zero davant qualsevol manifestació de violència en les aules», va assenyalar el president de la Diputació Provincial, Javier Moliner.

L’esdeveniment anava especialment dirigit a aquells xiquets que són víctimes de bullying i que no s’atreveixen a denunciar-ho, un dels «principals problemes a revertir», segons indiquen en la Fundación Ayuda a Niños y Adolescentes en Riesgo (ANAR).