+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

El cicle Edusiona’t amb les arts torna aquest estiu

 

Conferències. Els docents podran assitir a conferències. -

12/06/2018

La tercera edició de la jornada Edusiona’t amb les arts, organitzada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, en col·laboració amb diferents espais, obri el període d’inscripcions fins al 24 de juny. L’activitat tindrà lloc al Centre del Carme Cultura Contemporània de València demá, dimecres 11 de juliol.

Aquest cicle pretén innovar, unir sinergies i esforços i sumar creativitat. L’objectiu de la jornada és que l’art arribe a l’ensenyament, a la didàctica i a la metodologia com una eina per a l’aprenentatge. Segons el director general de Política Educativa, Jaume Fullana, «el sistema educatiu ha d’ensenyar a descobrir les arts, estimar-les, usar-les i produir-les. Les arts són indispensables per al desenvolupament d’un pensament crític, analític, inclusiu i lliure hem de donar eines al professorat perquè ho faça efectiu».

La jornada s’iniciarà amb la presentació de l’espai web Motxilla cultural, versió digital del catàleg d’activitats educatives i culturals per a centres educatius. En aquesta edició, els docents podran participar en algun dels sis tallers experimentals amb temàtiques diferents: música, dansa, literatura, art dramàtic, audiovisuals i arts plàstiques. A la vesprada, es duran a terme les comunicacions d’experiències de centres educatius valencians on es podran conéixer diferents projectes que tenen una experiència integradora de les arts i els continguts educatius.

La jornada finalitzarà amb una activitat lúdica de soundpainting, dirigida per Walter Thompson. En aquesta activitat es tractarà el llenguatge universal de senyals per a la composició multidisciplinària en viu, interpretada per músics, actors, ballarins i artistes visuals.