Compte enrrere per a celebrar la festa solidària de l’any. El col·legi Illes Columbretes de Castelló ja ha començat amb els preparatius de la cuarta edició d’aquest esdeveniment en benefici de les alumnes i germanes Marta i María, afectades per la malaltia de Batten CLN6, que tindrà lloc el pròxim 25 d’octubre al parc Carmen Albert, situat al barri de l’UJI.

La cita, que s’iniciarà a les 17.30 hores, comptarà amb tot tipus d’activitats per a l’oci dels més petits, com tallers, mercadet, berenar solidari, actuacions musicals, una masterclass de fitness i una gran rifa en la que participaran establiments del barri, clubs esportius i altres entitats. A més, el públic podrà gaudir d’espectacles de màgia, sumar-se a jocs tradicionals i ballar al ritme de la música d’una batukada.

Com sempre, tot el diner recaudat durant la jornada anirà destinat a lluitar contra aquesta malaltia rara que pateixen les dos joves. És per això que la proposta comptarà amb la participació i assistència de tota la comunitat educativa de la zona que, com cada any, mostrarà el seu suport i admiració a les seues xicotetes veïnes.