P ortCastelló ha organitzat per tercer any consecutiu el concurs de postals nadalenques Dibuixa el teu Nadal amb el port, en el qual podran participar tots els xiquets de Castelló, entre els 3 i els 11 anys.

El concurs estableix tres categories i entre els guanyadors de cadascuna d’elles s’editarà la postal amb la qual l’Autoritat Portuària felicitarà enguany les festes. A més, es farà lliurament d’un lot de regals i s’organitzarà una exposició en les seues instal·lacions amb tots els treballs presentats. Les bases del concurs es troben a la pàgina web oficial del PortCastelló, en l’apartat d’actualitat.

La iniciativa, tal com indiquen des de la institució, té com a finalitat involucrar als més xicotets amb el port i transmetre’ls la importància del recinte portuari en la societat castellonenca. El jurat valorarà l’originalitat, la creativitat pel que fa a la temàtica proposta i la qualitat de la tècnica utilitzada en funció de l’edat.

un altre concurs

No és l’única convocatòria relacionada amb el dibuix en la qual poden participar durant aquestes dates els xiquets castellonencs. I és que la Ciutat de les Arts i les Ciències també ha convocat un concurs de dibuix infantil baix el lema Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències, dirigit a tots els escolars que cursen Educació Primària a la Comunitat Valenciana durant el curs 2016-17. Els treballs han d’enviar-se abans del pròxim 2 de desembre.

Aquesta nova edició compta amb la col·laboració de la marca Science4you, que donarà un joguet educatiu a cadascun dels premiats, a més de quatre entrades per a visitar el Museu i l’Hemisfèric. Els dibuixos es realitzaran en grandària DINA4 i es pot utilitzar qualsevol material sense relleu. En el revers del dibuix presentat s’indicaran les dades de l’autor.