L’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Castelló, dirigida per Patrícia Porta, s’ha posat en contacte amb tots els col·legis de la província perquè les xiquetes i els xiquets que ho desitgen puguen participar en el tradicional concurs infantil de postals nadalenques, que enguany compleix la seua novena edició. Sota l’eslògan Soy solidari@ i amb l’objectiu de promoure la solidaritat entre els més joves, el certamen està dirigit a dues franges d’edat: de 6 a 8 anys i de 9 a 12 anys. En tots dos casos, el premi per als guanyadors serà una bicicleta.

La presentació dels treballs podrà realitzar-se fins a les 14.00 hores de la jornada de demà, dimecres, i la decisió del jurat es farà pública el dia 20 de desembre. En la valoració de les creacions, es tindrà en compte l’originalitat de la idea presentada, l’adaptació de la tècnica emprada a l’edat de l’autor o autora, la qualitat del treball i l’adaptació a la temàtica solidària que exigeix la convocatòria.

Cal recordar que les postals presentades hauran de ser relatives al Nadal, amb el que han d’estar basades en escenes tradicionals com el portal de Betlem o la cavalcada dels Reis Mags, i han de tindre com a fil conductor la solidaritat com a temàtica comuna. A més, han de inclou-re un eslògan solidari en l’idioma o idiomes triats per cada participant.

D’aquesta manera, una vegada resolt el concurs, tots els treballs presentats seran exposats en el vestíbul de la Diputació Provincial.