Les regidories d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Vinaròs rellancen els concursos literaris infantil i juvenil que enguany ja presenten la dotzena i onzena edició respectivament.

Amb la col·laboració del Servei d’Educació Plurilingüe de la Direcció General de Política Educativa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat valenciana es convoquen enguany els certàmens amb novetats destacades, algunes proposades pels mateixos centres educatius, com el fet que en Primària s’adrece exclusivament a 5é i en Secundària a 1r i 3r d’ESO. També es convoquen amb una imatge renovada, obra de l’il·lustrador vinarossenc Sebastià Casanova.

El XII Concurs de Contes Infantils durà el nom d’Eloi Miralles, en reconeixement a la trajectòria personal i professional d’aquest vinarossenc, figura destacada en l’educació, en la cultura i en la dignificació del valencià a la localitat.

Cada centre participant presentarà les obres seleccionades, d’entre les quals es triarà una finalista i de les finalistes de cada centre sortirà l’obra guanyadora de cada categoria. La cerimònia de lliurament de premis se celebrarà el dia 21 d’abril del 2018, durant la celebració de la Fira del Llibre de Vinaròs.