La Biblioteca d’Onda, durant l’estat d’alarma, no ha deixat d’oferir activitats i recursos per als xiquets i joves del municipi. Per a aquest mes d’abril han preparat una completa programació cultural titulada La Biblio a Casa. Mitjançant les xarxes socials, la Biblioteca ofereix, tots els dimarts, una sessió de comptacontes i, els dijous, trobaran una recomanació de llibres que es poden aconseguir en la plataforma d’eBiblio a la que s’accedix amb el carnet de la biblioteca. Així mateix, amb el lema #ConfinamentNoVolDirAvorriment aposten per l’oferta de música, jocs, manualitats, art i molta lectura contra el virus que ens afecta.

La biblioteca ha posat en marxa el concurs Biblioteca creativa i les fotografies s’han penjat en les diferents xarxes de l’entitat per a votació. El pròxim 26 d’abril es donaran a conéixer els guanyadors. Cal recordar també que des de la Biblioteca estan confeccionant un Diari de la covid-19 en Onda, una extensa recopilació d’informació sobre la pandèmia.

El Taller de Creació Literària no ha deixat de funcionar durant l’estat d’alarma i els joves entre 12 i 25 anys es continuen reunint virtualment els dimarts a la vesprada. Els interessats poden contactar amb la biblioteca.