L’Institut Valencià de la Joventut (Ivaj) ha convocat els Premis Ivaj Carnet Jove Mil x Cent 2019 per a reconéixer les iniciatives juvenils que promouen la participació i intervenció de la joventut. El director de l’Ivaj, Jesús Martí, ha indicat que «volem fomentar i donar suport a la creativitat i innovació en les iniciatives juvenils realitzades en el territori de la Comunitat Valenciana i reconéixer unes iniciatives que permeten avançar en la concreció pràctica d’una agenda d’activitats, projectes i serveis genuïnament juvenils».

El programa Mil x Cent 2019, que busca reconéixer l’esforç i la vàlua de les iniciatives organitzades o realitzades per joves, concedirà un total de 100 premis amb una dotació econòmica de 1.000 euros cadascun. Els guardons es distribuiran en blocs de 10 en cadascuna de les àrees que conformen la Xarxa Jove. Podran concórrer a esta convocatòria joves de 16 a 30 anys, tant individualment com en grup, així com les associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la Joventut inscrites en el Cens d’Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut en la Comunitat Valenciana. Els equips redactors i organitzadors de la iniciativa juvenil hauran d’estar formats per joves.

Els projectes d’iniciatives juvenils, que hauran de ser originals, s’hauran d’haver desenvolupat entre octubre de 2018 i el 29 de setembre de 2019. El termini de presentació finalitza el proper 15 de novembre.