L’editorial Lola Pirindola llança una iniciativa creativa i molt original en la qual anime a tots els xiquets a participar en l’elaboració d’El conte més divertit del món. Els més menuts podran aportar dibuixos on reflectisquen les activitats més divertides que estiguen fent durant la confinaciò establerta a causa de la pandemia.

Amb els dibuixos rebuts, Lola Pirindola editarà un conte digital que s’enviarà en format digital a les persones que hagen participat. A més, entre els qui participen sortejaran cinc versions impreses.

Els interessats en participar poden enviar les seues il·lustracions fins al 12 d’abril i poden conéixer tots els detalls d’aquest projecte col·laboratiu, en les xarxes socials de l’editorial.

Cal destacar que ja participen en la iniciativa alumnes de l’escola infantil Veig Veig i el col·legi Sant Benito, de Madrid. A València s’han unit a la iniciativa Aspanion (Associació Valenciana Contra el Càncer de Xiquets) i el centre educatiu de la Malva-rosa CEIP Cavite-Illa, de Ferro.

L’objectiu es que els xiquets que s’unisquen i aporten la seua creativitat, per a crear una obra original, que també serà testimoni d’aquest moment excepcional des del punt de vista infantil.