+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

UJI

Curs sobre els comedors escolars

 

06/03/2018

El pavelló poliesportiu de la Universitat Jaume I de Castelló acollirà a partir del pròxim 10 d’abril un curs dirigit als educadors de menjador escolar, Felip Kervarec i Lidón Forcada. L’activitat es desenvoluparà els dimarts i els dijous de 16.30 a 21.30 hores fins al 26 d’abril, en una activitat organitzada pel Servei d’Esports de l’UJI.

El curs tracta sobre l’educació en el menjador escolar i els moments educatius que es poden desenvolupar en aquest espai, com per exemple activitats socioeducatives a l’hora de menjar. Els ponents també parlaran d’aspectes com la Importància de l’ambientació en el menjador escolar (ornamentació, mobiliari, temps i ritmes, ...) i recursos d’animació específics. Referent a l’alimentació, es tractaran els diferents criteris sobre nutrició, la qual cosa es considera una alimentació equilibrada per als estudiants i planificació de menús.

Així mateix, també es posarà l’accent en els errors alimentosos més comuns i en els trastorns de l’alimentació.

tarifes

Per a participar en aquesta jornada hi ha establides diferents tarifes. L’estudiantat de l’UJI, els treballadors d’empreses vinculades a la universitat, els seus familiars de primer grau i els alumnes de SAUJI Premium pagaran 60 euros. Els que no estiguen en cap d’aquests col·lectius hauran d’abonar 85 euros. Les inscripcions es completaran al Servei d’Esports.