La presència salesiana de Borriana ha organitzat per a aquest dissabte dia 21 una jornada de portes obertes sota el lema Una casa per a tota la vida, que pretén ser no solament una invitació a les famílies que desitgen escolaritzar als seus fills en el col·legi per al pròxim curs, sinó també una mostra de tota la realitat salesiana de Borriana dirigida a les quals ja formen part de la mateixa.

Així, a més d’una xarrada per als pares i una visita guiada per les instal·lacions, els Salesians preparen una gran mostra amb caràcter festiu, en la qual estaran representats l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes, Centre Juvenil Porta Oberta, Parròquia de Maria Auxiliadora, Germanor de l’Oració en l’Hort, Associació de María Auxiliadora (*ADMA), Salesians Cooperadors, Fútbol Salesianos Burriana, escola de bàsquet i esport educatiu, les plataformes socials (casa d’acolliment Don Bosco, pis d’emancipació Buzzetti, Projecte de Suport Educatiu (PAE)) i la Falla Don Bosco.

La jornada començarà a les 10.30 hores amb un acolliment i esmorzar popular en el pati per a totes les famílies, animada per la música en directe del cor i banda d’Encantats. A continuació, tindrà lloc la presentació en el teatre del projecte educatiu de l’escola salesiana de Borriana i els passos a seguir per a les matriculacions del curs 2018-2019. El pati es convertirà fins a les 13.00 hores -quan està prevista la clausura- en una gran mostra amb moltes activitats i expositors.H