Les alumnes de l’IES Gilabert de Centelles de Nules van participar en el primer acte que des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat va dur a terme per tal de commemorar el Dia Internacional de les Dones, que es celebra el 8 de març.

Les estudiants, acompanyades del regidor d’Igualtat, Antonio Romero; del director del centre, Pascual Piquer; i del subdirector, Pascual Canós, van ser les encarregades d’inaugurar l’exposició anomenada Dones emblemàtiques de la Comunitat Valenciana, que es podrà visitar en l’institut fins al pròxim 3 de març.

Aquesta mostra no és sols un reconeixement a les dones que van desenvolupar les tasques que abans només feien els homes, i que varen obrir nous camins dins del món de les lletres, les ciències i l’investigació, entre altres disciplines, sinó que a més de mostrar el passat, presenta des de quin lloc ha partit la dona i cap a on va.

Romero va dir que «les joves són protagonistes de la majoria d’activitats que realitza la regidoria d’Igualtat, ja que són el futur i són a les que hem de potenciar i recolzar per a tindre una societat d’igualtat».