La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha establert el període de matriculació per al curs 2019-2019. El termini de presentació de sol·licituds començarà el 9 de maig i finalitzarà el dia 17 del mateix mes. Les xiquetes i els xiquets que han nascut l’any 2013 podran matricular-se en el primer curs d’Educació Primària; els nascuts en 2016 ho podran fer en primer curs de segon cicle d’Infantil (Infantil de 3 anys); i els nascuts en 2017 en les escoles de dos anys en els municipis on estan establertes.

Les sol·licituds es podran fer mitjançant el model oficial que figura en com Annex III de la Ordre 7/2016 (en la pàgina web www.dogv.gva.es/datos/2016/04/21/pdf/2016_2652.pdf) o bé telemàticament, a través de l’assistent que està disponible en el mateix espai web. Així mateix, al web també es podrà consultar les vacants disponibles en cada centre en una ampliació que estarà activa a partir del 9 de maig. I, a més, es podrà realitzar una consulta individualitzada del resultat del procediment i de la puntuació obtinguda de forma provisional el 30 de maig, i de forma definitiva, el 12 de juny

Per últim, en el web es podrà trobar la normativa legal que regula el procediment d’admissió, així com informació relativa a les àrees d’influència dels diferents centres docents. Cal destacar que al tauler d’anuncis del centre, a més d’aquesta informació, es podrà consultar més informació com ara el calendari d’admissió, el projecte educatiu i el projecte lingüístic autoritzat del centre.