Durant un dissabte de cada mes i fins a març, els carrers d’Almassora es converteixen en un escenari improvisat com a part de la programació d’Almassora Circ, que contempla sis representacions --una d’elles va tenir lloc el passat dia 15-- en diferents emplaçaments per als xiquets.

D’aquesta manera, el passat dia 15 la companyia Malabreikers va actuar en la plaça Pere Cornell. La pròxima representació serà la de l’obra ‘Sense remitent, de Jean Philippe *Kikolas, el pròxim 19 de novembre. Per al 17 de desembre, en la plaça de les Víctimes del Terrorisme es podrà gaudir de ‘La família Romanesku’, de la Finestra Nou Circ.

Ja per al pròxim any hi haurà tres representacions d’Almassora Circus. La primera, el 21 de gener, en la plaça de Tots els Sants, amb l’obra ‘Després de la granera’, de Cía Barré. Al mes de febrer, el dia18, La Finestra Nou Circ oferirà ‘L’engranatge’ en la plaça Botànic Calduch. El mes següent, en la plaça Santa Teresa es presentarà l’espectacle ‘La boîte de bonheur’, de Purpurina Circus, el dia 18.

acostar el teatre

L’objectiu d’aquesta iniciativa, com va manifestar la regidora de Cultura, Isladis Falcó, es «eixir al carrer per a acostar el circ i el teatre a majors i xicotets en els barris». La programació cultural teatral prevista en la localitat per a aquest trimestre va destinada a tot tipus de públic a través de quatre campanyes artístiques, va explicar la edila de Cultura. H