+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

Els drets humans reben un homenatge a l’Auditori

Educació organitza el 24 de març a Castelló una jornada per a tota la comunitat educativa

 

Escenari. L’espectacle es representarà en l’Auditori de Castelló. -

27/02/2018

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat la III Jornada de Participació i Intercanvi de la Comunitat Educativa. Aquesta edició du el títol Edusiona’t: els drets humans, dins del marc de les celebracions del 70 aniversari de la Carta dels Drets Humans.

La jornada tindrà lloc a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló el dia 24 de març i està destinada a tota la comunitat educativa: docents, famílies, associacions, entitats i sindicats. Edusiona’t: els drets humans s’iniciarà amb una conferència d’obertura sobre educar en la no-violència, a càrrec de la prestigiosa docent Hanan Al Hroob, mestra palestina guanyadora del Global Teacher Prize 2016, i Doora Al Hroob, estudiant de Ramallah (Palestina).

A més, es compartiran els interessos i preocupacions sobre drets humans dels professionals de l’educació, especialment de les ONGD que duen a terme projectes educatius; es mostrarà el treball que fan les entitats educatives del nostre territori; i es reflexionarà sobre els reptes de l’educació en el segle XXI.

També participaran altres experts de prestigi vinculats a la pedagogia al voltant dels drets humans. Monika Vázquez, membre d’UNESCO Etxea, farà una ponència sobre el treball dels drets humans a les aules del País Basc. Roser Batlle, pedagoga, presentarà el projecte Aprenentatge servei: una brúixola per a orientar el talent i es presentarà també la plataforma de recursos educatius de les ONGD, Rubik.

Durant tota la jornada es realitzarà al vestíbul de l’Auditori una mostra d’entitats que treballen en els drets humans i l’educació. També es presentarà el Mosaic dels Drets Humans, un mural audiovisual confeccionat amb clips gravats per l’alumnat i que commemora el 70 aniversari de la Declaració Universal de Drets de l’Home.