+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

Els escolars dibuixen el parc Ribalta al concurs en defensa del medi ambient

Les inscripcions ja estan obertes i la cita reunirà a més de 700 escolars el proper dia 5 de juny

 

TREBALLS. Alumnes de Primària i Secundària participaran el proper mes de juny en el certamen de dibuix a l’emblemàtic parc Ribalta. - MEDITERRÁNEO

21/05/2019

Compte arrere per a celebrar la gran festa del medi ambient, una cita en la qual els escolars castellonencs, xiquets i xiquetes que cursen Primària, i els més majors, xiques i xics del primer cicle de l’ESO, es reuniran als voltant de l’emblemàtic templet del parc Ribalta el pròxim 5 de juny. L’objectiu? Plasmar lliurement en cartolina la imatge del parc Ribalta, biosfera de Castelló.

L’Ajuntament de Castelló, El Corte Inglés i l’UTE Jardins de Castelló han convocat aquest concurs de dibuix a l’aire lliure, un any més, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i amb la finalitat de sensibilitzar als escolars castellonencs en la defensa del medi ambient, al mateix temps que comparteixen una jornada a l’aire lliure amb aquesta ocasió.

En el concurs, que començarà a les 10.30 hores, els xiquets i xiquetes dels col·legis de Castelló hauran d’el·laborar un dibuix o una pintura a color sobre la seua lliure interpretació del paisatge que veuen. Així doncs, en aquesta novena edició els organitzadors preveuen una participació de 700 a 1.000 estudiants de les diferents escoles de Castelló, dels quals el jurat triarà huit primers premis, huit segons premis i altres huit tercers premis. Els treballs que siguen premiats i una selecció dels millors romandran exposats en El Corte Inglés durant diversos dies perquè els qui vulguen puguen gaudir d’aquestes obres basades en la naturalesa.

Cal recordar que els interessats podran realitzar la inscripció en el Departament de Comunicació i Relacions Institucionals d’El Corte Inglés (cridant al telèfon 96 353 07 06 o escrivint a angeles_mellado@elcorteingles.es) o en el departament d’Atenció al Client del mateix centre comercial. Caldrà indicar el nombre de xiquetes i xiquets que participaran i les inscripcions estaran obertes fins a cobrir les places existents o quan arribe la data límit, el dia 31 de maig.