Centenars d’escolars de Primària de Nules han celebrat el final de curs i han donat la benvinguda a l’estiu de la millor de les maneres: practicant multitud de modalitats esportives d’atletisme. Una activitat amb la qual també tenen l’oportunitat de conéixer més als seus companys.

Més de 300 alumnes dels col·legis Jaume I, Pío XII, Cervantes, Lope de Vega, Nou Pedro Alcàzar i Consolación han pogut gaudir durant una setmana de tot tipus d’esports, unes sessions en què els alumnes han après valors com el treball en equip, la cooperació, l’esforç i el fair play, entre uns altres. L’esdeveniment, que simula uns veritables Jocs Olímpics, va començar amb la tradicional desfilada dels participants a l’Estadi Noulas Antonio Pérez Balada del municipi, on no va faltar la bandera en la qual apareixien els cinc anells, el emblema d’aquesta cita.

Així, centenars d’escolars van passejar pel camp d’atletisme per inaugurar, de manera oficial, la 36ª edició dels Jocs Esportius de Nules. Els sis CEIPs van arribar en fileres, encapçalats per pancartes nominatives. L’arribada de la torxa olímpica al camp va ser un dels moments més especials i va posar el punt i final a aquesta jornada inaugural, en la qual els petits van mostrar el seu costat més tendre i les seves cares reflectien il·lusió i ganes de passar-ho bé amb tots els seus companys de classe. L’alcalde de la localitat, David García, i la regidora d’Esports, María Jesús Gabaldón, van dirigir unes paraules tant als alumnes com als pares i mares que van presenciar l’acte des de les graderies.

Els nens i nenes classificats en cadascuna de les proves esportives van haver de lluitar pel podi en les finals. Relleus, velocitat, salt de llargada, llançament de pes, llançament de disc i vórtex van ser les disciplines en les que van participar els escolars.

Aquestos particulars Jocs Olímpics que celebra cada any Nules es van acomiadar amb una gran cerimònia de clausura, en la que els guanyadors van rebre les medalles conmemoratives en les diferents categories.