Els escolars de Nules van participar en la II Setmana de la Seguretat i Policia Local, en la que els joves van gaudir de diferents activitats, que els agents de la Policia Local van dur a terme en un parc d’educació viària instal·lat a la plaça Major, i dels tallers en els quals han confeccionat senyals de trànsit en paper.

Durant la setmana van passar per aquest parc els alumnes de Primària de tots els centres educatius de la població ,amb l’objectiu d’ensenyar als més menuts les principals normes viàries.

També es va presentar públicament el Programa Minipolicia i Educació Viària per al curs 2017/2018, dirigit als alumnes de segon, quart i sisé de Primària. Com a novetat s’inclouen sessions pràctiques que es duran a terme durant el curs en les que els xiquets posaran multes simbòliques que tinguen a veure amb actes incívics i seguretat. «Volem conscienciar als menuts i als ciutadans perquè siguen conseqüents dels actes que fan», señala l’alcalde, David García.

A més, els llauradors també van estar presents, ja que van impartir una xarrada enfocada al sector agrari per a donar a conéixer la Unitat Rural i Ecològica (URE) de la Policia Local de Nules.