Els alumnes de 1r del CEIP La Marina del Grau de Castelló van anar d’excursió a veure les instal·lacions de l’aeroport de Vilanova d’Alcolea.

A l’entrar a la terminal, els van donar una sorpresa, ja que van ser rebuts per megafonia «Done’m la benvinguda als alumnes de l’escola La Marina del Grau de Castelló, benvinguts». A tots els alumnes els va fer molta il·lusió.

Després van veure la sala d’exposicions del recinte i Joan, del Museu d’Art Contemporani de Vilafamés, els va preparar una divertidíssima activitat per conèixer les diferents pintures i escultures de la sala.

A continuació, els estudiants van baixar a la zona de pistes i van poder veure els avions, però des de la zona de seguretat. Un pilot que estava a punt de desenganxar va baixar la finestra de l’avió, i des de la distància els va saludar

Finalment els van ensenyar la falconera i els van explicar la funció que tenen les àguiles i aus rapinyaires en un aeroport. Les fan volar pels voltants de les pistes abans que s’enlairen o aterren els avions per netejar l’espai aeri d’altres aus i animals més xicotets.