L a solidaritat inundarà aquesta setmana la ciutat de Castelló. El col·legi Illes Columbretes ha organitzat per al dijous una gran festa en la qual tots els diners que aconseguisquen recaptar aniran a parar a la lluita contra la malaltia denominada CLN6 que pateixen dues xiquetes de la capital de la Plana: Marta i María, de 5 i 3 anys, respectivament, alumnes del col·legi Jaume I. I no és la primera vegada que aquestes nenes són les protagonistes d’aquest tipus de jornades. Cal recordar que, a la fi del passat mes de maig, l’Ajuntament, juntament amb altres entitats i associacions, van unir les seues forces per a organitzar una carrera solidària de 8 quilòmetres que va discórrer pels barris del districte oest.

Així, el dijous, a partir de les 18.00 hores, el parc Pont de Ferro de Castelló albergarà tot tipus d’activitats per a ajudar aquestes dues veïnes de la ciutat. No faltaran els tallers infantils, actuacions, rifes i un mercat ambulant en el qual adquirir una infinitat de productes, entre altres coses. A més, els més xicotets podran reposar forces amb un berenar per a continuar la vesprada.

Cal recordar que la malaltia CNL6 és neurodegenerativa, afecta al sistema nerviós i es desenvolupa a partir de la infància. Els castellonencs tenen la seua oportunitat per a ajudar a les petites Marta i María.