+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

Els xiquets d’Almassora s’estrenen en un ple al febrer

 

Ajuntament. Imatge d’un ple recentment celebrat a Almassora. -

24/01/2017

E l ple d’Almassora s’obrirà al febrer al debat dels més menuts. Per primera vegada, regidors i alumnes compartiran el saló per a acollir la primera audiència pública, un dels projectes inclosos en l’ordenança de transparència, accés a la informació, reutilització i participació ciutadana. La sessió es dividirà en dos torns els dies 16 i 17 de febrer.

Els participants seran els estudiants de sisè curs de Primària de tots els col·legis d’Almassora, a excepció del Santa Quitèria, els alumnes de la qual són més xicotets i participaran més endavant. Cada col·legi nomenarà a tres portaveus, que exposaran els temes triats anteriorment en les seues classes. Els seus barris, els bous, l’esport, el medi ambient i els hàbits saludables són algunes de les propostes que ja han confirmat els centres a la delegació municipal. Els regidors de les àrees dels quals formen part del debat estaran presents en aquesta sessió especial que iniciarà l’alcaldessa, Susanna Nicolau, o la persona en qui delegue abans de cedir la paraula als portaveus.

Una vegada exposats els temes, els edils de cada departament respondran als alumnes si els cau i prendran nota de les seues propostes. Com en les sessions ordinàries de la corporació municipal, hi haurà un torn de precs i preguntes i tancaran l’audiència les intervencions del públic asisstent.