La primera edició de l’Escola de Nadal d’Almenara, celebrada en el CEIP Juan Carlos I, va tancar les seues portes amb «èxit tant d’acolliment com d’activitats», segons va manifestar la regidora de Joventut de la localitat, Terebel Galiano, que va destacar «el bon acolliment que ha tingut la proposta realitzada enguany, que a tenor dels comentaris que ens arriben per part dels pares, les mares i els usuaris ha sigut molt positiva».

Van ser en total uns 60 xiquets i xiquetes de la localitat els que van participar en les activitats al llarg de dues setmanes. Ara, després de la clausura de l*Escola de Nadal, ja es comença a treballar en l’Escola de Pasqua, que tindrà el mateix format, encara que com és evident, diferent temàtica.

L’última jornada va tenir com a eix central la celebració d’una Fira Solidària a benefici de Afanias, que també va tenir un molt bon acolliment. Aquesta activitat va ser el fermall perfecte, ja que els menors van poder aprendre des d’una edat molt primerenca el valor de la solidaritat.

moltes activitats

Durant la segona setmana de l’Escola de Nadal, amb el Nadal com a temàtica, les activitats es van centrar en la realització de tallers de contes, audiovisuals, cuina, manualitats, confecció de murals i jocs esportius, així com l’enregistrament d’un vídeo en format de lipdub.

Terebel Galiano va agrair la participació dels xiquets i xiquetes en l’Escola de Nadal, la implicació del personal del Casal Jove --així com del contractat a través de la borsa de treball creada per a aquestes activitats--, de l’AMPA del CEIP Juan Carlos I, pares i mares, i totes aquelles persones, comerços o entitats que han col·laborat en aquesta edició.