+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

ecologia

Els xiquets de Nules animen l’Espai Verd

 

06/02/2018

Nules va commemorar el Dia Internacional de l’Arbre amb una activitat en la qual es pretén dinamitzar l’Espai Verd Viu, de manera que al llarg d’una jornada els escolars de cinqué de Primària dels diferents col·legis de la localitat van plantar un arbre en aquest hort. El regidor de Medi Ambient, Jaume Segura, explica que «enguany hem volgut que els escolars de Nules es desplacen a l’hort municipal, on realitzem diferents tallers mediambientals amb els quals es pretén revitalitzar un espai que estava en desús».

L’Espai Verd Viu és una iniciativa impulsada per la Regidoria de Medi Ambient dirigida a tots els sectors de la població, mitjançant la qual es vol crear un hort ecològic, de manera que els caps de setmana es realitzen diferents activitats gratuïtes per a donar-lo a conéixer.

La programació prevista per al mes de febrer va oferir un taller de bioconstrucció, amb el qual es va utilitzar la canya per a la realització de pèrgoles, arcs i zones d’ombra, una activitat oberta que va tindre lloc el passat diumenge.

Una altra de les activitats programades és la creació de tests amb material reciclat; a més també hi haurà jocs cooperatius amb el taller familiar Crea el teu conte reciclat i jocs infantils amb el contacontes Contes Eco-Lògics.